Neem contact met ons op

Gebruik onderstaand formulier om contact met ons op te nemen over eventuele werkzaamheden en initiatieven van het Process Team.

De Community Engagement Conversations worden uitgerold.Als je op welke manier dan ook betrokken wilt zijn – volg dan deze link.

Als u de werkgroep Heling en Bescherming wilt bereiken om uw ervaringen te delen of suggesties te doen voor het creëren van zorgzame en beschermende gemeenschappen, stuur dan direct een e-mail naar: healingandprotection@gmail.com

Voor meer informatie over recente wijzigingen in de manier waarop Shambhala omgaat met zorg en gedrag of om te lezen over de gedragscode en het beleid dat Shambhala neemt contact op met de Code of Conduct Support Group e-mail: codeofconductsg@gmail.com

We zouden zeer dankbaar zijn voor alle feedback over de gedragscode en het beleid voordat ze worden uitgevoerd.Als je specifieke suggesties en inzichten hebt, vul dan dit formulier in.

Als u contact wilt opnemen met de geweldige medewerkers van Shambhala Global Services u contact met hen opnemen via dit formulier.

Meer updates van de werkgroepen bekijken.

Voor alle andere zaken u gebruik maken van onderstaand formulier.Bedankt!