Coördinerend orgaan – 2020 – 2021

U ons bereiken met uw inspiraties en communicatie op processteam@shambhala.info

Ondersteuningsteam leiden van inclusiviteit

Catherine Eveillard woont in Frankrijk, dicht bij Dechen Chöling, het Europese landcentrum waar ze in 1995 als architect en eerste directeur diende. Ze vestigde zich vervolgens naast haar familie en had haar eigen architectenbureau. Ze ging shambhala in Montreal, Canada, terug in 1985 en begon met lesgeven in 1998. Ze is een shastri voor Frankrijk geweest. Momenteel leidt ze meditatiekringen door heel Frankrijk. Ze is hartstochtelijk betrokken voor de toekomst van de planeet en haar focus is om de Shambhala leringen over moed beschikbaar voor iedereen in deze tijden van grote overgang. Werken aan de PT is een goed leerpad om moed te oefenen voor de toekomst.

Pad, Onderwijs & Praktijk 

Nora Wiser woont in Gainesville, Florida in de winter en Traverse City, Michigan in de zomer. Tijdens haar professionele carrière werkte ze in reclame en technisch schrijven voor een 20-jarige stint als retail owner/operator.Ze trad in 2008 in dienst bij Palm Beach Shambhala, Shambhala Los Angeles in 2013 en Shambhala Gainesville in 2015.  Haar meest recente pad programma was Scorpion Seal II.Nora is P&E Coördinator voor haar sangha en faciliteert vaak programma's voor Shambhala Online.Haar huidige focus ligt op vraagstukken rond Death & Dying.Data Gathering & Management Support Team Lead

Janet Bronstein woont in Birmingham, Alabama.Een lange tijd Shambhalian, ze is Shastri voor haar lokale centrum. Janet is semi-gepensioneerd uit een academische positie als sociaal wetenschapper in een School of Public Health, waar ze doceert volksgezondheid ethiek en doet onderzoek naar de gezondheidszorg leveringssystemen. Ze bood zich aan om te dienen in het Process Team om onze Shambhala gemeenschap te helpen onze collectieve wijsheid over het creëren van verlichte samenleving in de praktijk in onze eigen gemeenschap.Al onze training op moed, zachtmoedigheid, manifesteren Basic Goedheid en erkennen in anderen heeft ons voorbereid op dit moment in de tijd, in Shambhala en in de wereld.

IT & Communications Support Team Lead

Kristine McCutcheon woont in Cape Breton, Nova Scotia.Momenteel werkloos en doet veel zoom groepspraktijk.Niet ver van Kalapa Valley en Gampo Abbey leven we een eenvoudig leven.Mijn partner en ik genieten van tuinieren.We zowel de praktijk en studie als Shambhala Huiseigenaren.Momenteel in de Governance WG and Path, Teachings and Practice WG op het Process Team en de Code of Conduct Support Group van de Raad van Bestuur.Ik vind het leuk om contact te maken met mensen en te proberen te begrijpen wat onze gedeelde waarden zijn als Shambhalians.Genezing, Leren & Bescherming

Jim Fladmark Jim groeide op op een kleine boerderij in South Dakota. Van 1985-2018 woonde en werkte hij voortdurend in Shambhala-gemeenschappen, waar hij kernfuncties bekleedde bij Shambhala Mountain Center, Naropa University, Marpa House en het Boulder Shambhala Center. In zijn jeugd leerde hij piano spelen en in de afgelopen jaren heeft hij een paar liedjes geschreven die voortkomen uit zijn ervaring met de uitdagingen en schoonheid van het leven.

Project Management & Administratie Support Team Lead

Shel Sampa Fisher woont in Montreal en in Kuujjuaraapik.Hun voorkeursvoornaam is "Zij", en ze zijn gespecialiseerd in Governance & Project Management voor Peer-Led Organisaties.Ze groeiden op in vele delen van de wereld als hun ouders waren een deel van een wereldwijde, opzettelijke gemeenschap waarvan de focus was gemeenschapsontwikkeling.Opgroeien in deze context beïnvloed Shel Sampa om te proberen te handelen met bewustzijn en zorg voor het welzijn van alle mensen.Het was natuurlijk om later te omarmen op het nastreven van verlichte samenleving in Shambhala.De afgelopen 10 jaar heeft Shel Sampa geleerd hoe ze het beste gemeenschapsinitiatieven kan lanceren en ondersteunen, zoals cohousing-projecten, buurtverenigingen en hun lokale Shambhala Centre.

U ons bereiken met uw inspiraties en communicatie op processteam@shambhala.info

Als u onze gezichten wilt zien – hier is de video van onze Eed ceremonie.